Що подарувати на Новий рік, коли зовсім немає ідей та часу?

Джингл беллс! І чим ближче до нового року, тим все гучніше ці бубенці дзвенять. Почалася уся новорічна метушня вже давно, але ж хто заздалегідь обирає подарунки — потрібно було дочекатись найзавантаженіших днів кінця грудня, коли вже магазини кажуть “відправимо після свят” або просто “товар закінчився”. 

Якщо мова зараз про вас — не засмучуйтеся, ми маємо гарну пропозицію. Ви завжди зможете купити новеньку техніку в якості подарунка, девайси точно не закінчаться, а магазини працюватимуть й 31 грудня! 

Вперед оглядати, що чекає вас на полицях техногігантів українського ринку. 

Смартфон — це банально? 

Звичайно ні! Коли мова йде про останні флагманські моделі за доступною ціною. 

iPhone 14 Pro Max

Більш яскравий 6,1-дюймовий дисплей Super Retina XDR з функцією Always-On, завдяки якій вся інформація завжди під рукою. Більше ніякого «чубчика», адже замість нього тепер Dynamic Island. 

Нові iPhone 14 отримали удосконалену передню камеру завдяки оновленню функції автофокусування. А ось задня система камер отримала 48 мегапікселів, що кратно більше порівняно з попередніми моделями.

Класичні кольори гаджетів доповнюють колір Deep Purple від дизайнерів Apple. Глибокий темний фіолетовий доступний для версій iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Аварійний сигнал SOS через супутник та виявлення зіткнень — новаторські функції, розроблені для порятунку життя. Тепер користувачі iPhone за екстреної ситуації можуть скористатися функцією зв’язку через супутник, щоб передати інформацію про своє місцеперебування.

Обрати iPhone можна тут

Samsung Galaxy S21 FE G990B 

Сучасний тонкий безшовний корпус, який привертає увагу з першого погляду. Samsung Galaxy S21 FE 5G доступний у чотирьох кольорах з вишуканим матовим покриттям — оливковий, графік, білий, фіолетовий. 

Високоякісний дисплей Galaxy S21 FE 5G 6,4 дюйма пропонує швидкісне реагування на дотик з достатньою плавністю зображення при частоті оновлення Super Smooth 120 Гц. Надтонкі рамки й високоякісний дисплей Dynamic AMOLED 2X дозволяють поринути у світ улюблених фільмів, серіалів або ігор, вражаючи яскравою передачею кольорів та незрівняним ефектом присутності.

Відкрийте для себе новий вимір реалістичності фотографії та відео і створюйте найкращий контент з високим рівнем деталізації. Ультраширококутна камера — 12 Мп, ширококутна камера — 12 Мп, камера з телеоб’єктивом — 8 Мп, селфі-камера — 32 Мп. 

Обрати смартфон можна тут

Xiaomi 12T 8/256Gb 

Преміальний дизайн з елегантним матовим покриттям і м’якими заокругленими краями неодмінно зачарує вас своїм сучасним зовнішнім виглядом. Модель доступна у трьох кольорах: чорний, білий та блакитний.

Неперевершені кінематографічні враження від захоплюючих фотографій та надчіткої деталізації до відеозйомки студійного рівня завдяки високоякісній потрійній камері 108 Мп. 

Ще швидший і ще потужніший флагманський чипсет із провідною енергоефективністю Dimensity 8100-Ultra 5-нм процесор. 

Дисплей CrystalRes AMOLED 6.67″ з частотою оновлення 120 Гц передає неповторне візуальне враження від надчіткого відтворення та супроводжується винятковим звуковим досвідом.

Потужний акумулятор 5000 мАг. 120 Вт Xiaomi HyperCharge заряджається до 100% за 19 хвилин.

Обрати смартфон можна тут

Планшет — це ще актуально? 

Звичайно, це актуально завжди! На планшеті зручно працювати, займатися творчістю, дивитись кіно у дорозі чи вдома, слухати музику, грати, вчитися. Давайте подивимось варіанти, які наразі представлені в українських магазинах за приємною ціною. 

Xiaomi Pad 5 10.9” 6/128Gb

Компанія Xiaomi чудово зарекомендувала себе у виробництві флагманських смартфонів на світовій арені та в останні роки готувала до виходу настільки ж чудовий планшетний комп’ютер. 

Xiaomi Mi Pad 5 став результатом численних досліджень у галузі потреб сучасних користувачів і увібрав у себе лише найкращі компоненти. Чудової якості 11-дюймовий WQHD+ екран з правильною передачею кольорів, квадродинаміки, підтримка Dolby Atmos та Hi-Res Audio, один із найкращих процесорів Qualcomm та швидка файлова система. 

Цей набір характеристик навіть сам собою вже справляє враження, а привабливість пристрою доповнює картину його позитивних якостей. Коли ви вперше побачите і навіть візьмете до рук Xiaomi Mi Pad 5 — ви вже не захочете розлучатися з ним.

Обрати планшет можна тут

Apple iPad 10.2” (9 Gen) WiFi 64GB (MK2L3)

Apple iPad 10.2” — класичний, улюблений усіма та оновлений Apple iPad вже готовий підкорити ваше серце. Цей звичний планшет став потужнішим, обзавівся чудовою камерою, поліпшеною системою штучного інтелекту та чудовим дисплеєм. З ним буде так само зручно вчитися, працювати, розважатися. А його численні додатки та функції допоможуть розвиватися вашому таланту.

Потужний чіп A13 Bionic забезпечує найважливішу перевагу планшета Apple iPad 10.2 ” — відмінну швидкодію. Запуск будь-якої програми, виконання різних задач і процесів — все стало відбуватися швидше і злагоджено.

За допомогою фірмового стилуса Apple Pencil ваш Apple iPad 10.2 ” може перетворитися в аналог графічного планшета. Хороша роздільна здатність дисплея Retina, а також велика його діагональ пропонує можливість малювати зображення і навіть картини будь-якої складності.

Обрати планшет можна тут

Ноутбук — нестаріюча класика

Ноутбук ACER Aspire 3 A315-34 (NX.HE3EU.040)

Відтворюйте відео швидко та без затримок, переглядайте сторінки або виконуйте робочі завдання завдяки процесору Intel. Таке поєднання процесора та пам’ять DDR4 гарантують вищу швидкість завантаження програм, якісну графіку та ефективну роботу в режимі багатозадачності.

Acer Aspire 3 A315-34 — середньоформатний ноутбук, орієнтований на користувачів, які шукають пристрій для офісної роботи та мультимедіа. У його перевагах 15,6-дюймовий екран, який в більш старших конфігураціях підтримує роздільну здатність 1920х1080 пікселів і виконаний за технологією IPS. В Acer Aspire 3 A315-34 використовуються енергоефективні процесори Intel Celeron і Pentium, продуктивності яких досить для більшості повсякденних завдань. Оперативної пам’яті може бути встановлено 4 або 8 ГБ. Для зберігання даних Acer Aspire 3 A315-34 оснащується SSD і HDD накопичувачами різного об’єму. 

Обрати ноутбук можна тут

Ноутбук ASUS X515EA-EJ1414 (90NB0TY2-M23260)

ASUS X515 — це універсальний ноутбук, який поєднує в собі стильний дизайн і сучасні технології. Він пропонує користувачеві всю міць процесора Intel у поєднанні з дискретною відеокартою NVIDIA та оперативною пам’яттю DDR4 обсягом до 16 ГБ. Ноутбук оснащений тонкорамковим дисплеєм NanoEdge із матовим покриттям і широкими (178°) кутами огляду, а для зберігання файлів він може оснащуватися двома накопичувачами: високошвидкісним твердотільним (до 512 ГБ) PCIe і традиційним жорстким диском (до 1 ТБ). Також він може комплектуватися пам’яттю Intel Optane. 

Ноутбук ASUS X515 виконаний у компактному корпусі масою не більше 1,8 кг, що робить цю модель ідеальним вибором для мобільних користувачів. Пристрій відрізняється стильним дизайном і доступний у двох колірних : «прозоре срібло» та «сланцево-сірий».

Обрати ноутбук можна тут

Аксесуари — завжди у нагоді 

Підібрати аксесуари для девайсів складно, адже їх неосяжна кількість: годинники, навушники, павербанки, зарядні стації, чохли, кейси та багато-багато іншого. Ми підібрали для вас круті варіанти, які відмінно підійдуть в якості подарунка під ялинку.

Смартгодинник Amazfit GTS 2 mini Flamingo Pink

Amazfit GTS 2 mini — компактний розумний годинник, який додасть повсякденній рутині додаткових функцій і комфорту. Amazfit виготовлений в корпусі з алюмінію й пластика, доповненого приємним змінним силіконовим ремінцем. 

Amazfit GTS 2 mini оснащується 1,55-дюймовим AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 354х306 точок, на який виводиться вся інформація. Годинник має 70 вбудованих спортивних режимів, оптичний пульсометр, пульсоксиметр, крокомір і здатні відстежувати стан сну. Все це дозволяє оцінювати інтенсивність навантаження і вести записи тренувань. Amazfit GTS 2 mini здатний сповіщати про будь-які події в додатках, а також вхідні дзвінки. 

Обрати годинник можна тут

Зарядна станція Zens Dual Aluminum Wireless Charger + Watch

Зарядна станція Zens Dual Aluminum Wireless Charger + Watch — це кращий варіант одночасного заряду двох гаджетів і Apple Watch. Більше ніяких проводів — досить прикласти телефон і годинник до панелі, і станція сама зарядить пристрій. 

Характеристики: 

  • Максимальна загальна потужність 20 Вт (2×10 Вт).
  • Ультратонкий дизайн (8 мм).
  • Qualcomm Quick Charge 3.0.
  • Стійкий до перепадів напруги і перегріву.
  • Самостійне відключення при повному заряді пристроїв.

Підключення Zens Dual Aluminum Wireless Charger + Watch станції до живлення відбувається від USB-кабелю, її можна зарядити, наприклад, від MacBook і використовувати як переносну, в будь-яку поїздку. Також можливо заряджати свій iPhone в чохлі, адже дистанція для бездротового заряду становить близько 8 мм. 

Купити зарядну станцію можна тут

Чохол із зарядкою 

Чохол-акумулятор — це надійний захист та стильний дизайн для вашого смартфона. Корпус може бути виконаний із прогумованого пластику або звичайного пластику, чи силікону.

Місткість вбудованого акумулятора коливається навколо 6000 mAh, що додатково забезпечує 10 годин роботи в інтернеті, 16 годин у режимі розмови, 60 годин відтворення звуку та 13 годин відтворення відео.

Завдяки універсальності дизайну, належній жорсткості, портативний зарядний пристрій буде збережено від бризок, пилу та подряпин. При цьому кейс невеликий та зручний, щоб його можна було легко встановити та носити у кишені.

Основні особливості подібних моделей:

  • швидка зарядка;
  • вбудований магнітний утримувач;
  • можливість синхронізувати свій iPhone з MacBook, ПК чи ноутбуком, не знімаючи чохол-зарядку;
  • підтримка відтворення аудіо через роз’єм 3,5 мм.

Обрати чохол можна тут

Настільна лампа з акумулятором Yeelight USB Folding Charging Table Lamp 1800mAh 3700K

Лампа Yeelight YLTD11YL має практичну та гнучку конструкцію. Вона легко складається і може використовуватися в якості настільної або приліжкової лампи для спальні.

Акумуляторна настільна лампа Yeelight обладнана літієвої батареєю ємністю 1800 мАг, повна зарядка може забезпечити 40 годин безперервної роботи пристрою. Для зарядки акумулятора в лампі передбачений USB-порт.

Серед інших особливостей лампи варто відзначити колірну температуру 3700K і світловий потік в 200 люмен.

Обрати лампу можна тут

Такою була наша підбірка гаджетів і не тільки, що відмінно підійдуть на подарунок з нагоди нового 2023 року! Це був останній дайджест в цьому році, і, як заведено казати, зустрінемось вже у наступному році відпочившими та повними сил! 

Діліться у коментарях, що ж ви все-таки подарували своїм близьким з нагоди свята! 

Теги:


29 декабря 2022