Найкращі додатки та ігри App Store Awards 2022 

Apple оголосила переможців конкурсу App Store Awards 2022, виділивши 16 додатків та ігор. Переможці цього року представляють різноманітну спільноту розробників з усього світу, чиї програми та ігри були обрані редакційною командою App Store за винятковий досвід та глибокий культурний вплив.

App Store, запущений у 2008 році, є найбезпечнішим та найдинамічнішим ринком додатків у світі. Наразі в ньому встановлено 1,8 мільйона додатків, і його щотижня відвідують понад пів мільярда людей у 175 регіонах. 

«Переможці премії App Store цього року переосмислили наш досвід роботи з додатками, надавши свіжі, продумані та справжні перспективи. Від самоучок-одинаків до міжнародних команд, які працюють у всьому світі, ці підприємці істотно впливають і уявляють, як програми та ігри впливають на наші спільноти та життя», — прокоментував генеральний директор Apple Тім Кук.

Переможці App Store Awards 2022

Переможці цього року мають багаті можливості App Store та екосистеми пристроїв Apple. 

Додаток року для iPhone: BeReal

Інноваційна соціальна програма BeReal дає користувачам справжній погляд на життя своєї сім’ї та друзів. 

Додаток року для iPad: GoodNotes 5 від Time Base Technology Limited

GoodNotes 5 виводить ведення цифрових нотаток на новий рівень завдяки найкращій у своєму класі підтримці Apple Pencil. 

Додаток року для Mac: MacFamilyTree 10 від Synium Software GmbH

MacFamilyTree 10 спонукає до дослідження генеалогії за допомогою приголомшливих візуальних генеалогічних дерев та співпраці з близькими людьми по всьому світу, тоді як творці ViX виводять історії іспанською мовою на передній план розваг.

Додаток року для Apple TV: ViX від Televisa Univision Interactive, Inc

Завантажити тут

Додаток року для Apple Watch: Gentler Streak від Gentler Stories LLC.

Фітнес-трекер Gentler Streak допомагає користувачам поєднувати фітнес та відпочинок для підтримки здорового способу життя. 

Гра року для iPhone: Apex Legends Mobile від Electronic Arts

Apex Legends Mobile переносить динамічну та популярну королівську битву на iPhone. 

Гра року для iPad: Moncage від XD Network Inc

Головоломки Moncage, що запам’ятовуються, блискуче поєднуються з перспективою, а захоплюючий картковий баттл Inscryption приваблює гравців експериментальною розповіддю. 

Гра року для Mac: Inscryption від Devolver

Завантажити тут

Гра року для Apple TV: El Hijo від HandyGames

El Hijo, казка про Дикий Захід, — це майстерно розроблена гра-невидимка, яка чудово виглядає на великому екрані з Apple TV. 

Apple Arcade Game року: Wylde Flowers від Studio Drydock Pty Ltd

Унікальний симулятор життя Wylde Flowers від Apple Arcade запрошує гравців у чарівний світ різноманітних персонажів та магічних заклинань. 

Гра року в Китаї: менеджер з кіберспорту League of Legends із Shenzhen Tencent Tianyou Technology Ltd

League of Legends Esports Manager дозволяє гравцям керувати найвпливовішими кіберспортивними лігами у світі.

Переможці конкурсу «Культурний вплив»

Крім визнання кращих додатків та ігор для пристроїв Apple, редактори Apple App Store обрали п’ять переможців конкурсу «Культурний вплив», які тривалий вплив на життя людей і вплинули на культуру. Переможці цього року закликають користувачів глибше взаємодіяти зі своїми емоціями, щиро спілкуватися з іншими та віддавати шану своїй спадщині та поколінням, які були до них, уявляючи, як зробити світ кращим сьогодні.

How We Feel від How We Feel Project, Inc

Пропонуючи користувачам використовувати свій емоційний добробут за допомогою простих щоденних перевірок, How We Feel допомагає користувачам висловити складні емоції словами та пропонує стратегії для подолання цих емоцій у момент.

Dot’s Home із проєкту Rise-Home Stories Project 

Dot’s Home висвітлює системну несправедливість щодо житла та подальший вплив на кольорові спільноти через захоплюючу та вдумливу історію про подорожі у часі.

Locket Widget від Locket Labs, Inc

Дозволяє користувачам надсилати живі фотографії прямо на головний екран сім’ї та друзів. Locket Widget забезпечує тісний зв’язок між близькими людьми, вільний від традиційного тиску соціальних мереж.

Waterllama від Віталія Могилевця

Завдяки яскравому дизайну та м’якому керівництву Waterllama робить досягнення цілей з гідратації веселим, використовуючи творчі завдання, нагадування та приємних персонажів, щоб тримати користувачів у курсі.

Inua — A Story in Ice and Time від ARTE Experience

Inua пропонує користувачам захоплюючу містичну пригоду, в якій вони досліджують історичні події, що переплітаються з елементами інуїтських традицій, фольклору та захоплюючих дух казок.

Вже понад десять років Apple відзначає найкращі програми та ігри наприкінці кожного року. Щоб відзначити вплив команд розробників-переможців, кожен переможець отримає фізичну нагороду, натхненну фірмовою синьою піктограмою App Store. Нагорода, створена завдяки копіткій майстерності, включає логотип App Store, виконаний зі 100% переробленого алюмінію, що використовується для виробництва продуктів Apple, з вигравіюваним на іншому боці ім’ям переможця.

Теги:


29 ноября 2022