Навушники Haylou PurFree, які передають звук через кістки, мають добрі знижки на Чорну п’ятницю 

Слухати музику під водою, у берушах, або ж на роботі, де потрібно стримувати шуми — все це можливо завдяки кістковопровідної гарнітурі Haylou PurFree.

Якщо вам подобається слухати музику під час бігу або занять спортом, не так багато навушників, які забезпечують достатню гідроізоляцію, щоб витримати сильну зливу. Іншим недоліком є те, що навушники можуть завадити вам почути такі небезпеки, як автомобіль, що наближається ззаду. Однак є відповідь на ці проблеми у вигляді гарнітури, що кістковопроводність.

Ви можете чути своїми кістками за допомогою Haylou PurFree 

Haylou PurFree працює, передаючи звук за допомогою вібруючих подушечок на вилицях користувача та відправляючи звук у внутрішнє вухо через череп користувача. Ось так! Можна чути своїми кістками. Великий композитор Бетховен використовував вібрації від цвяха, забитого в його фортепіано, щоб передавати музику в мозок, надкушуючи цвях. Навушники з кістковою провідністю працюють аналогічно, але набагато зручніше у використанні.

Гарнітура з кістковою провідністю допомагає користувачам залишатися в курсі того, що їх оточує, і відтворювати чистий звук. Гарнітура Haylou PurFree має клас захисту від води та пилу IP67, що робить її стійкою до води та поту під час тренувань чи пробіжок під дощем.

Повне заряджання гарнітури Haylou PurFree може забезпечити до восьми годин відтворення музики, приймання телефонних дзвінків або прослуховування подкастів через Bluetooth. Haylou PurFree також може заряджатися протягом 10 хвилин, забезпечуючи кілька годин автономної роботи.

Технологія кісткової провідності, яка використовується в Haylou PurFree, передає звук через вилиці власника, що робить гарнітуру досить міцною для використання поза приміщеннями. Це також корисно для людей, які працюють у таких галузях, як фабрики, де необхідно знати про небезпеки, особливо, якщо є необхідність носити засоби захисту слуху. Завдяки технології кісткової провідності ви можете чути та приймати телефонні дзвінки навіть у берушах.

Технічні характеристики

Bluetooth: v5.2.

Діапазон: 10 метрів.

Вага: 28 грамів.

Водонепроникність: захист від пилу та води IP67.

Тип батареї: літій-полімерна, що перезаряджається.

Місткість акумулятора: 165 мАг.

Час гри: до 8:00.

Час очікування: 10 днів.

Час заряджання: 90 хвилин.

Тип зарядного пристрою: Магнітна індукція.

Напруга заряду: 5 ± 5%.

Сумісні профілі: A2DP, AVRCP, HSP, HFP.

Частотна характеристика: 20 Гц – 20 кГц.

Чутливість динаміка: 105±3 дБ.

Чутливість мікрофона: -38 дБ ± 3 дБ.

Ціни та доступність

Гарнітура Haylou PurFree з кістковою провідністю доступна за звичайною ціною 119,99 доларів США на Аmazon чи AliExpress. Під час Чорної п’ятниці гарнітура буде доступна за ціною 80,75 доларів США на Amazon Prime до 27 листопада. 

В Україні гарнітуру можна замовити на Prom, Rozetka, або ж придбати в Епіцентрі чи інших магазинах. 

Отож, Haylou PurFree — це ефективна гарнітура з кістковою провідністю, що ідеально підходить для спортивних та промислових умов, де користувачеві може знадобитися захистити вуха берушами або навушниками. Час автономної роботи складає вісім годин, а якість звуку хороша. З усім тим, варто відзначити, що кісткова провідність не дуже добре передає низькі частоти, тому, якщо вам подобається жорсткий і глибокий рок, ви все одно можете надати перевагу звичайним навушникам.

25 ноября 2022