Ще не пізно замовити — ТОП крутих подарунків до Дня Святого Валентина 

Така підбірка технічних девайсів, які до того тільки но поступили у продаж, порадують не лише гіка, а й будь-яку сучасну людину, яка живе у ритмі 21 століття. Не будьте банальним та не даруйте айфон з валентинкою (хоча наша команда справжні фанати:) — просто є безліч дійсно корисних штук для вашого користування. 

Поїхали оглядати новинки! 

Бездротова накладна ігрова гарнітура Audeze Maxwell

Ті, хто має Xbox Series S або X, мають мати й потужну ігрову гарнітуру. Навушники Audeze — це те, що треба. 

Нова бездротова ігрова гарнітура компанії оснащена 90-мм планарними магнітними драйверами, вбудованим мікрофоном, а також бездротовим USB-підключенням. Ви також отримаєте до 80 годин автономної роботи на одному заряді. 

Окуляри віртуальної реальності HTC VIVE XR Elite

Гарнітура HTC Vive XR Elite легка та зручна для носіння, забезпечує високоякісне зображення та пропонується за відносно скромною ціною в $1099 за гарнітуру преміумкласу. 

Автономна гарнітура змішаної реальності має роздільну здатність 4K, частоту оновлення 90 Гц, поле зору до 110 градусів, наскрізну камеру RGB і два бездротові контролери з підтримкою відстеження рук. Для додаткової зручності є знімна батарея (яка дозволяє носити окуляр замість окулярів) та регульовані діоптрії на кожній лінзі. 

Гарнітура може доставляти контент із телефонів, ПК та онлайн-платформ віртуальної реальності. Крім того, HTC заявляє, що співпрацює з усіма гравцями індустрії віртуальної реальності, які хочуть створити відкритий кросплатформовий метавсесвіт, подібний до відкритого інтернету.

Ігровий портативний комп’ютер Razer Edge

Друга версія портативного ігрового пристрою Razer містить безліч апаратних оновлень, включаючи частоту оновлення 144 Гц, чіпсет Snapdragon G3x Gen 1, процесор з активним охолодженням, призначений для мобільних ігор, та підтримку 5G. 

Скоріш за все він не з’явиться на прилавках магазинів до кінця року, але ви можете зарезервувати його на сайті Razer вже зараз, сплативши депозит у розмірі $5.

Програвач Victrola Stream Onyx

Найромантичніший варіант у нашій підбірці. Програвач Victrola Stream Onyx підключається бездротовою мережею і транслює музику на ваші пристрої Sonos. Це також більш доступна альтернатива Stream Carbon від Victrola, але це означає, що він поставляється з дешевшим картриджем Audio Technica VM-95. З усім тим, він працює так само добре. 

Робот-собака Wowwee Dog-E

Ні, це не Пу-Чі з початку 2000-х, але Dog-E близький до того. 

Цей роботизований собака проходить процес «карбування», який розкриває особливості та риси характеру, унікальні для кожної моделі. Він може вмикати різні стилі гри, поведінку та комбінацію світлодіодів. Ви також можете годувати та тренувати його через підключену програму. Варто зазначити, що він має мікрофон і динаміки, тому ми рекомендуємо ознайомитися з політикою конфіденційності перед попереднім замовленням 🙂 

Ring Car Cam

Тепер ви можете додати кільцеву камеру до свого авто, а також будинку. 

Автомобільна камера, перша у своєму роді, має двосторонню HD-камеру (керовану за допомогою додатку Ring), яка записує дії, коли ваш автомобіль перебуває в русі, як це робить стандартний відеореєстратор. Коли він припаркований, він використовує датчики для виявлення будь-якої активності всередині або навколо автомобіля. Ви зможете поговорити з тим, хто знаходиться всередині! 

Розумний телескоп Unistellar eQuinox 2

eQuinox 2 від Unistellar — ідеальний телескоп для тих, хто мешкає в районах з великою кількістю світла. Завдяки своїй системі Smart Light Pollution Reduction він може покращувати зображення у цифровому вигляді, видаляючи деякі відблиски, які зазвичай зустрічаються в міських умовах. Також є нова система автономного виявлення поля, що дозволяє телескопу автоматично орієнтуватися, та допомагає відстежувати та визначати об’єкти. 

Ручка Nuwa, яка оцифровує написаний текст 

Раніше для подібних моделей потребувався спеціальний папір, Nuwa стверджує, що її ручка працює з будь-яким папером – спеціальний блокнот не потрібний. “Він дійсно бачить те, що ви наносите на папір за допомогою вбудованого картриджа. Поки ви пишете, ми зробимо копію за допомогою програми Nuwa Pen Pen”, — коментують розробники.

Вбудована система камер Trident складається з трьох камер та інфрачервоного випромінювання, які відстежують рух пера як при яскравому, так і слабкому освітленні. Він використовує ці дані для цифрового запису штрихів пера. Ви можете завантажувати свої нотатки та записки у супутню програму на своєму телефоні. А за 3 долари на місяць він автоматично перетворює рукописні нотатки на текст.

Смартгодинник Nowatch

Цей розумний годинник відстежує дані про ваше здоров’я. Усередині знаходяться різні датчики для запису частоти серцевих скорочень, кроків, сну та роботи потових залоз. У співпраці з компанією Phillips, яка займається медичними технологіями, він відстежує ваш рівень стресу і може визначити, коли ваш стан ось-ось погіршиться. Мобільний додаток потім рекомендує, що ви можете зробити, щоб зняти стрес. 

Годинник можна налаштовувати, а також є можливістю змінювати верхні кришки на різні типи дорогоцінного каміння. 

Док-станція OWC Thunderbolt Go

Док-станції часто бувають громіздкими, особливо тому, що для них потрібний кабель живлення та великий блок живлення. Однак Thunderbolt Go від OWC пакує все сміття блоку живлення всередині самої док-станції. Таким чином, ви можете просто підключити срібну коробку прямо до стіни. Це велика перевага для портативності. Він також оснащений п’ятьма портами USB (три USB-C і два USB-A), порт HDMI (який може підтримувати дисплей з роздільною здатністю до 8K), порт Ethernet і слотами для SD-карт. 

Можливо не усі захочуть отримати робота-собаку, комусь до душі справжні пухнасті кошенята, да і відеорегістратор в Україні не актуальний подарунок, втім, — будьте оригінальними. Ви, як ніхто, знаєте свою половинку, тож приділіть час для вибору подарунка та не обмежуйтеся банальностями. 

Теги:


8 февраля 2023